• Začiatok školského roka 2021/2022 - Tanévkezdés - 2021/2022

          • Vážení Rodičia, Milí Žiaci!

            Slávnostné otvorenie školského roka 2021/22 sa uskutoční dňa 2.9.2021 o 9.00 hod. na školskom dvore. V prípade nepriaznivého počasia sa otvorenie uskutoční v úzkom kruhu v kmeňových učebniach. Po slávnostnom otvorení budú triednické hodiny v jednotlivých triedach, kde dostanete informácie o nadchádzajúcom školskom roku. Triedni učitelia budú zisťovať záujem o školské stravovanie – 1,41 €/obed.

            Dňa 3. 9. 2021 sa vyučovanie začína triednickými hodinami, ostatné pokyny a rozvrh hodín dostanete od triednych učiteľov. V tento deň sa rozdajú aj učebnice..

            Vstup do budovy školy je povolený s rúškom a vykonáva sa ranný filter: meranie telesnej teploty a dezinfekcia rúk.

            Na edupage stránke školy v module „Žiadosti/Vyhlásenia“ je nové tlačivo:

            Vyhlásenie o bezpríznakovosti,

            ktorý je potrebný pri prvom nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac dní po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov) vyplniť.

            Prajem nám všetkým ničím nerušený školský rok!

            Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

            A 2021/2022 tanév ünnepélyes megnyitójára 2021.09.02-án 9,00 órakor kerül sor az iskola udvarán, rossz időjárás esetén a tanévnyitó szűk körben, az egyes tantermekben lesz megtartva. Az ünnepélyes megnyitót követően osztályfőnöki órák lesznek, ahol részletes információkat kapnak az elkövetkező tanévről. Az osztályfőnökök felmérik az iskolai étkeztetés iránti érdeklődést - 1,41 €/ebéd.

            2021.09.03-án a tanítás osztályfőnöki órákkal kezdődik, amelyeken további információkat és az órarendet is megkapják. Aznap lesznek kiosztva a tankönyvek is.

            Belépés az iskola épületébe csak maszkkal lehetséges, és reggel megtörténik a testhőmérséklet leellenőrzése és a kezek fertőtlenítése.

            Az iskola edupage oldalán a Kérvények/Nyilatkozatok modulban új nyomtatvány található:

            Vyhlásenie o bezpríznakovosti,

            amelyet az iskolakezdéskor ill. 3 és azt meghaladó nap hiányzást követően (hétvége és ünnepnapok is beleszámítódnak) ki kell tölteni.

            Mindannyiunknak zavartalan tanévet kívánok!

            Cserba Katalin, igazgatónő